Maak kennis met onze nieuwe kennispartners Seca en Sensopro

Onlangs hadden we het genoegen om Daan van den Ende van Seca en Jeroen Wilmink van Sensopro op ons kantoor te verwelkomen. Samen hebben we de laatste details besproken en de handtekeningen gezet onder de samenwerkingsovereenkomsten. Dit betekent dat ons partnerschap nu officieel is! We zijn verheugd om onze nieuwe kennispartners aan je voor te stellen.


Sensopro: Innovatieve balans-, coördinatie- en bewegingstraining

Jeroen Wilmink (Sensopro) en Denise d’Hondt (NL Actief)

Dit innovatieve systeem voor balans-, coördinatie- en bewegingstraining is een echte gamechanger. Met geavanceerde technologieën biedt Sensopro een uitgebreid scala aan oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van stabiliteit, coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht. Of je nu een atleet bent die streeft naar topprestaties of simpelweg op zoek bent naar een effectieve manier om je algehele welzijn te verbeteren, Sensopro past zich aan ieders behoeften aan. De Sensopro productlijn omvat de Luna Fitness en de Luna Physio. Klanten kunnen op een ongecompliceerde manier trainen, met verschillende oefeningen en ondersteund door video’s die wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Meer informatie

Seca: Wereldleider op het gebied van medische weegschalen

Daan van den Ende (Seca) en Denise d’Hondt (NL Actief)

Seca is de wereldleider op het gebied van medische weegschalen. Seca heeft verschillende weegschalen en meetapparatuur voor onder meer spiergroei en vetverlies. De medische meetapparatuur van Seca is accuraat en gemakkelijk in gebruik en het innovatieve design van Seca staat de functionaliteit van haar producten niet in de weg. Dit blijkt ook uit de design awards die verschillende medische weegschalen in hun assortiment hebben gekregen. Moderne productietechnologie, duurzame materialen en een wereldwijd kwaliteitsmanagementsysteem garanderen de hoogste productnormen.

Meer informatie

 

 

5