Symposium NL Actief

 

Stel je voor, het is 2030. De fitnessbranche heeft een ware transformatie ondergaan. Sportscholen en personal training sessies zijn vervangen door gepersonaliseerde trainingservaringen, gedreven door geavanceerde technologieën en diepgaande inzichten in persoonlijke gezondheid. Jij als fitnessondernemer staat aan het roer van deze verandering.

 

Tijdens het NL Actief symposium nemen we je mee op een reis naar ‘de fitnessorganisatie van de toekomst’. Samen met vooraanstaande sprekers, waaronder futurist Richard van Hooijdonk, dagvoorzitter Gerrit Heijkoop, Bouchra Talidi en Erik Wegewijs, staan we stil bij belangrijke thema’s zoals diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid. We delen waardevolle inzichten over leiderschap en teamdynamiek, essentieel in een wereld van constante verandering. Mis deze kans niet om te leren van experts en jezelf te inspireren voor de toekomst van fitness!

 

MELD JE NU AAN!GRATIS VOOR LEDEN

 

Congrescentrum Papendal

Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem

 

www.nlactief.nl/symposium

 

 

PROGRAMMA

9:00 - 9:30 uur
Ontvangst met koffie en thee
Exclusief voor leden.

9:30 - 11:00 uur
Algemene Ledenvergadering NL Actief
Exclusief voor leden.

11:00 - 11:15 uur
Welkom & warming-up
Onze inspirerende dagvoorzitter Gerrit Heijkoop verbindt sprekers en leidt ons naar de toekomst. Met zijn positieve energie blijf je de hele dag zowel mentaal als fysiek scherp en geprikkeld.

11:15 - 12:15 uur
De fitnessorganisatie van de toekomst

Richard van Hooijdonk
neemt je mee naar de toekomst van fitness. Ontdek zijn visie op de AI-revolutie en de transformatie van coaches naar ‘gezondheidsmanagers’ in een hybride sportlandschap.

12:15 - 13:15  uur
Nieuwste onderzoeken in de branche

In deze sessie onthullen we het nieuwste marktonderzoek gericht op de vraag- en aanbodzijde, inclusief de laatste cijfers over personal training in Nederland. Na de presentatie is er een Q&A waarbij je vragen kunt stellen.

13:15 - 14:00 uur
Netwerklunch

Geniet van een informele setting tijdens de netwerklunch waarin je nieuwe contacten kunt leggen en ideeën kunt uitwisselen. Dit is dé gelegenheid om jouw netwerk te versterken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

14:00 - 15:00 uur
Fitness is voor iedereen

Tijdens een interactieve sessie met Bouchra Talidi staan we stil bij de belangrijke thema’s diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid. Met meer dan twintig jaar ervaring deelt Bouchra persoonlijke verhalen en daagt ze ons uit om bewust te worden van onbewuste vooroordelen.

15:00 - 16:00 uur
De kracht van leiderschap en teamdynamiek

Ontdek de kracht van leiderschap en teamdynamiek met Erik Wegewijs, voormalig officier van de Special Forces. Leer van zijn unieke ervaringen en praktische inzichten, en ga naar huis met concrete tips en tools die je direct kunt toepassen in de praktijk.

 

 

4