Een Sterke Band: Life Fitness en Only Friends
Streven naar Inclusieve Fitness
(vervolg)

Life Fitness draagt Only Friends al jaren een warm hart toe. Als leverancier van fitnessapparatuur heeft Life Fitness zich jarenlang ingezet voor het ondersteunen van Only Friends, en het resultaat is een mooie multifunctionele fitnessruimte die perfect is afgestemd op de behoeften van alle sporters.

Deze multifunctionele fitnessruimte is ontworpen met het oog op inclusiviteit, waarbij elk apparaat en accessoire zorgvuldig is geselecteerd om te voldoen aan de diverse mogelijkheden van de sporters. Of het nu gaat om de Life Fitness Circuit Series, de Signature Dual Adjustable Pulley of de diverse cardio-apparaten, elk stuk apparatuur is zo ingesteld dat het toegankelijk is voor alle leden van Only Friends, ongeacht hun niveau.

De unieke samenwerking tussen Life Fitness en Only Friends is een lichtend voorbeeld van hoe Life Fitness van haar motto ‘Inspiring Healthier Lives’ realiteit maakt. Door deze nauwe samenwerking tussen Life Fitness en Only Friends wordt niet alleen de fysieke gezondheid van de sporters bevorderd, maar wordt ook een waardevolle boodschap van inclusie en acceptatie verspreid. Samen laten ze zien dat sport geen grenzen kent en dat iedereen het recht heeft om te genieten van de voordelen van lichaamsbeweging, ongeacht achtergrond of mogelijkheden.



 

11